Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarożkowo-tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 1 kostka
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
avokado 1 szt
pieprz
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarożkowo-tuńczykowa

Twaróg kruszymy . Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju ,rozdrabiamy i dodajemy do twarożku. Mieszamy . Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do pasty. Szczypiorek siekamy i dodajemy do pasty. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy pieprzem . Pastę chłodzimy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 30.05.2012 08:31
nice
Monika-twin 30.05.2012 08:31
nice
Betka 26.05.2012 09:40
ciekawe;)
iwa643 26.05.2012 07:15
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak