Sposób przygotowania

Posiekać listki pietruszki, odrzucając łodyżki, dodać do jajek i zmiksować blenderem.
Mąki połączyć, zrobić dołek i wlać masę jajeczno-pietruszkową.
Zagnieść spręzyste ciasto i rozwałkować jak najcieniej.
Placki lekko przesuszyć, a następnie pokroić w dowolne formy.
Makaron wysuszyć lub ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek5

    o dobry pomysl
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do przeglądania moich przepisów. *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Dobry taki domowy makaronik .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pychw
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    ciekawy pomysł ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !