Sposób przygotowania

podgardle pokroić na małe kawałki. Smalec roztopić i dodać pokrojone podgardle. wytopić. Pod koniec dodać pokrojoną drobno cebulę i smażyć do zarumienienia. Ewentualnie doprawić, zostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    od czasu do czasu nie zaszkodzi na zdrowie a w smaku bezcenne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    od czasu do czasu nie zaszkodzi na zdrowie a w smaku bezcenne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to specjalność mojego męża ...hihi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dobre swojskie jadło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !