Sposób przygotowania

Kość opłukać, włożyć do garnka i zalać 2 litrami wody. Dodać vegetę i zagotować. Marchew, seler i cebulę obrać, pokroić na kawałki i wrzucić do zupy. Gotować około 50 minut pod przykryciem na małym ogniu. Następnie wsypać ryż oraz dodać pokrojone pomidory. Gotować 15 minut. Do kubeczka przelać śmietanę, dodać koncentrat i wymieszać. Przelać mieszaninę do zupy i starannie wymieszać. Gotować 5 minut. Gotową zupę wylać na talerz. Doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !