Sposób przygotowania

Wodę zagotować z kwaskiem cytrynowym. Gorącą zalać kwiaty czarnego bzu i zostawić na 24 godz. Przecedzić wsypać cukier i gotować do zgęstnienia. Wlać do wyparzonych słoików i pasteryzować

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zdrowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zdrowe
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe jak smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    git
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda super ale ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !