Sposób przygotowania

Cukinię kroimy w plasterki i delikatnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Por kroimy w plasterki, marchewkę w kostkę. Do gorącego rosołu wrzucamy kalafior, cukinię i por i gotujemy chwilę (aż kalafior będzie miękki). Dodajemy marchewkę i całość delikatnie rozcieramy blenderem. Śmietanę łączymy z odrobiną gorącej zupy, zaciągamy zupę i jeszcze chwilę gotujemy. Dodajemy pietruszkę.
Podajemy z dowolnym makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Smaczna mieszanka
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smaczne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawa
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    niespotykana mieszanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !