Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekany przysmak z bazylią

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
pomidory koktajlowe (czerwone) parę szt
masło
parmezan
czosnek 4 ząbki
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany przysmak z bazylią

Bagietkę przekroić na pół włożyć do piekarnika na chwilkę aż się brzegi zarumienią , czosnek przekroić na pół i dokładnie posmarować nimi gorącą bagietkę , następnie posmarować masłem i położyć parmezan na górę pomidory i świeżą bazylię , na koniec już tylko możemy delikatnie polać oliwą z oliwek doprawiamy do smaku i całość wkładamy do gorącego piekarnika aby ser się roztopił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 27.09.2012 12:22
super , podoba mi się
babcia
babcia 27.09.2012 12:22
super , podoba mi się
Zoso 29.08.2012 22:49
uwielbiam!
Ewa52 27.08.2012 08:58
smaczne
Ewa52 27.08.2012 08:58
smaczne
Kaja35 22.08.2012 09:56
super
wiola333 08.08.2012 20:01
mniam
Andysz 29.05.2012 00:27
jak jest czosnek to na pewno dobre;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak