Sposób przygotowania

Fasolę moczyć 12 godz. W tej samej wodzię ją ugotować wraz z pokrojonymi w kostkę warzywami oraz boczkiem. Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Gdy fasolę będzie miękka dodać kiełbasę oraz cebulę. Dodać koncentrart i keczup, dodać przyprawy. Zciągnąć mąka rozrobioną z wodą.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Zawsze moja mama robiła ją i była bardzo smaczna , a ja bardzo rzadko nawet nie wiem dlaczego ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    a ja czasem robię;):)mąż bardzo lubi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsza :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    oo jak dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !