Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka usmażona 300 g
majonez 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
keczup pikantny
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbek

Usmażyć sobie wcześniej wątróbkę z cebulką . Jajka , wątróbkę przepuścić przez maszynkę i to wszystko połączyć z przyprawami i majonezem , jeśli lubimy ostre pasty to możemy dodać pieprzu więcej . Wymieszać .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 20.11.2013 09:17
ciekawy pomysł
Dorian 15.04.2013 08:07
pyszna pasta, robie taka, ale bez keczupu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak