Sposób przygotowania

Makaron ugotować we wrzącej i osolonej wodzie. Ugotowany makaron odcedzić na sicie, osączyć. Truskawki przebrać, usunąć szypułki, umyć i osączyć. Jogurt zmiksować z cukrem. Truskawki przełożyć do blendera, zmiksować. Jogurt naturalny połączyć z truskawkami, dobrze wymieszać. Na talerze wykładać gorący makaron, polewać sosem truskawkowym

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super pomysł na wiosenny obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam, muszę zrobić w najbliższym czasie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jedzenie na czasie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !