Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Glazura:
1/2 szkl. super pikantnego ketchupu,
2 łyżki miodu,
3 ząbki czosnku w oleju włoskim,
łyżeczka mielonego imbiru,
łyżeczka słodkiej papryki,
1/2 łyżeczki ostrej papryki,
sól,
pieprz

Wszystkie składniki glazury wymieszać w miseczce, dodać posiekany czosnek


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetycznie zgrillowana, tak jak lubię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smakowicie wygląda,poproszę jedną
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Alu nie ma problemu, częstuj się:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno wszystkim smakowała
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Musi być pyszna.Ciekawy pomysł na glazurę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale bym etraz zjadła taką kiełbaskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !