Sposób przygotowania

Sok z cytryny mieszamy z cayenne.

Zalewamy łososia i dobrze go nacieramy.

Z obu stron posypujemy dużą ilością ognistej przyprawy z młynka.

Grillujemy z obu stron.

W tym czasie fetę kroimy w kosteczkę i mieszamy ją z musztardą.

Paprykę kroimy w cienkie plasterki oraz wyjmujemy z granatu nasionka.

Sałatę mieszamy z papryką, fetą i granatem.

Papryczkę jalapeno kroimy bardzo drobno.

Mieszamy ją z oliwą i przyprawą do sałatek.

Dressingiem zalewamy sałatkę.

Gotowego łososia dzielimy na małe kawałki i dodajemy do sałatki.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda rewelacyjnie :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !