Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzaneczki do zup

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cherry 1 sztuka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
oliwa 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: grzaneczki do zup

W zależności od potrzeb - pokroić kilka kromek razowego chleba w kostkę, dobrze namoczyć oliwą z oliwek. Następnie delikatnie doprawić pieprzem. Tak przygotowane grzanki smażyć na patelni aż się zarumienią. Idealnie nadają się do zup jarzynowych, niezabielanych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 24.11.2011 21:44
Fajny pomysł :)
szajba2 15.03.2011 16:05
jestem zaskoczony
accee 20.02.2011 23:28
Bardzo sobre
Magda60 02.01.2011 19:22
dobre
anya_86 28.12.2010 15:37
też takie robię
kielcok1 23.12.2010 15:34
grzaneczki to do zupeczki
Barbara55 19.12.2010 13:23
a co z cherry?
Marcin46
Marcin46 29.11.2010 09:23
u\'lala
anya_86 21.11.2010 21:49
świetny do kremowych zup
Marcin46
Marcin46 07.10.2010 13:16
Poszalałeś z oryginalnością ;)
iwona332 18.09.2010 15:41
super
Lidia11 06.09.2010 16:21
ciekawy pomysł
Małgorzata113 09.07.2010 08:07
Fajny przepis.
cukiereczek 09.06.2010 06:58
Do zupy kremowej super.
IlonaAlbertos 05.06.2010 23:54
Szybki i prosty dodatek do zup. Polecam takie grzanki z ziołami.
iwa643 25.05.2010 07:04
tego szukałam do sałatki
kasiaw 23.05.2010 10:09
szukałam takiego przepisu dziękuję za dodanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak