Sposób przygotowania

W zależności od potrzeb - pokroić kilka kromek razowego chleba w kostkę, dobrze namoczyć oliwą z oliwek. Następnie delikatnie doprawić pieprzem. Tak przygotowane grzanki smażyć na patelni aż się zarumienią. Idealnie nadają się do zup jarzynowych, niezabielanych.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    szukałam takiego przepisu dziękuję za dodanie
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tego szukałam do sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybki i prosty dodatek do zup. Polecam takie grzanki z ziołami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Do zupy kremowej super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Fajny przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Poszalałeś z oryginalnością ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    świetny do kremowych zup
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    u\'lala
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co z cherry?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    grzaneczki to do zupeczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo sobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jestem zaskoczony
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !