Sposób przygotowania

Filety z łososia delikatnie posolić popieprzyć. Następnie zamarynować w mieszaninie oliwy z oliwek soku z cytryny oraz sosu sojowego. Wstawić do lodówki przynajmniej na godzinę. Następnie smażyć z każdej strony na patelni teflonowej bez oleju lub tradycyjnej z olejem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak widać smażyłaś na teflonowej z olejem :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    łososia czsem jem i lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nie robie zbyt czesto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo dobra taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota taka rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam lososia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    uwielbiam taką rybkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna rybka,bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!! :-)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    łososia w każdej postaci lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    uwielbiam tak przygotowanego łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !