Sposób przygotowania

1. Bagietkę rozkroić wzdłuż.
2. Masło (40 gramów) rozetrzeć z przyprawą do masła, np. za pomocą widelca.
3. Bagietkę posmarować masłem i umieścić na blaszce pokrytej folią aluminiową.
4. Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki obrać ze skórki i pokroić w plasterki. Cebulkę i pieczarki podsmażyć na patelni na maśle (20 - 30 gramów)
5. Pieczarki zdjąć z patelni, i umieścić na niej plastry szynki włoskie. Trzymać jedną minutę, po czym odwrócić na drugą stronę i piec przez chwilkę.
6. Ser pokroić na plasterki lub potrzeć.
7. Na bagietce ułożyć kolejno: pieczarki (z cebulką) szynkę włoską, ser.
8. Włożyć do piekarnika ustawionego na 180 stopni na 10 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do zjedzenia...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !