Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jajko gotuję na twardo. Po ostygnięciu obieram je, przekrajam wzdłuż i wydrążam żółtko.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha przekaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też takie lubię
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawe
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jajuszka bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam, pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczne!!!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię faszerowane jajka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę zjeść ponownie takie jajeczka
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajna przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    podoba mi się taka kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !