Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę kiszoną włożyć do garnka, wlać wrzątek i gotować aż będzie miękka, zaś kapustę białą ugotować w oddzielnym garnku.


Komentarze

  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    dobry :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pyszny do ziemniaczków
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z pieczarkami nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    pyszny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowity bigosik,lubię taki.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !