Sposób przygotowania

Jedną małą kiełbasę pokroić na 4 części , usmażyć na oleju pod przykryciem . Jajka ugotować na twardo , przekroić na pół i wybrać z każdej kołówki żółtko . Dać do środka połówek kiełbaski . Groszek konserwowy odcedzić i wymieszać z majonezem, doprawić pieprzem . Nałożyć na jajka. Pomidor pokroić na ćwiartki i troszeczkę można posolić . Podawać z usmażonymi jajko-kiełbaskami .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm świetne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    proste a pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !