Sposób przygotowania

Czosnek obieramy i przepuszczamy przez praskę. Przetarty czosnek ucieramy z solą. Majonez łączymy ze śmietaną i dodajemy do utartego czosnku. Szczypiorek dokładnie myjemy i osuszamy. Przygotowany szczypiorek drobniutko siekamy. Dodajemy do przygotowanego dipu. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    fajny pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobrze komponowałby się z frytkami i ziemniaczkami pieczonymi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !