Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i poszatkować.
Rzodkiewki umyć i pokroić w talarki.
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do miski, doprawić do smaku, dodać trochę oliwy, wymieszać i odstawić na 10 minut aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam surówki z młodej kapusty
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Pyszna,Ja lubie wszystkie surówki kapuściane :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też, dlatego często goszczą na moim stole
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też, dlatego często goszczą na moim stole
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też, dlatego często goszczą na moim stole
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też, dlatego często goszczą na moim stole
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zawsze mam w lodówce dwie główki: białą i czerwoną :)i dosyć szybko znikają ;) pyszna surówka :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !