Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
cebula 1 szt
marchew 1 szt
oliwa
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty

Kapustę oczyścić i poszatkować.
Rzodkiewki umyć i pokroić w talarki.
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do miski, doprawić do smaku, dodać trochę oliwy, wymieszać i odstawić na 10 minut aby smaki się przegryzły.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 24.02.2012 11:14
super
rjustysia 11.02.2012 15:34
Zawsze mam w lodówce dwie główki: białą i czerwoną :)i dosyć szybko znikają ;) pyszna surówka :)
ZEWA 15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole
ZEWA 15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole
ZEWA 15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole
ZEWA 15.04.2011 11:10
ja też, dlatego często goszczą na moim stole
evita0007 03.04.2011 10:18
Pyszna,Ja lubie wszystkie surówki kapuściane :)
agnieszka189 07.07.2010 16:01
uwielbiam surówki z młodej kapusty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak