Sposób przygotowania

Kiedy w niedziele na obiad jest rosół, to aby smacznie wykorzystać mięso robie tak. Wyjmuje ugotowane w rosole porcje kurczaka. Kiedy nieco ostygną posypuje je do smaku solą i pieprzem, następnie obtaczam w rozbełtanym jajku oraz w bułce. tak przygotowane kawałki miesa smaże na rumiano z każdej strony na oleju. Obrane ogorki kroje w plastry, zasalam i łacze ze śmietana. Usmażone mieso podaje z mizerią i ugotowanymi ziemniakami. Super obiad

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    smaczny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smacznego ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !