Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w wodzie z solą i sokiem z cytryny.
Bulion warzywny połączyć z mąką podsmażoną na maśle, a następnie dodać śmietanę i dokładnie wymieszać.
Sos doprawić solą, a następnie dodać posiekaną natkę pietruszki. Kalafiora ułożyć na talerzu, a następnie polać go sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    pyszności
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    brzmi zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    nie jadłam takiego kalafiora:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !