Sposób przygotowania

Wieprzowinę pokroić w paseczki, a następnie obtoczyć ją w połączonej z cukrem i sosem sojowym mące.
Mięso podsmażyć na oleju przez około 15 minut.
Grzyby Mun zalać wrzątkiem, a następnie odcedzić i pokroić w paseczki, kiełki sojowe odsączyć z zalewy.
Do wieprzowiny dodać kiełki i grzyby i smażyć przez 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam dania z kiełkami ! to musi być pyszne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    brzmi pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    to uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe danie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawa a propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smakują mi grzyby mun nie tylko w chińszczyżnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !