Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WIEPRZOWINA Z KIEŁKAMI I GRZYBAMI MUN

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wieprzowina 500 gram
grzyby mun 40 gram
kiełki sojowe 300 gram
mąka kukurydziana 1/2 łyżki
cukier 1/2 łyżki
olej 3 łyżki
sos sojowy 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: WIEPRZOWINA Z KIEŁKAMI I GRZYBAMI MUN

Wieprzowinę pokroić w paseczki, a następnie obtoczyć ją w połączonej z cukrem i sosem sojowym mące.
Mięso podsmażyć na oleju przez około 15 minut.
Grzyby Mun zalać wrzątkiem, a następnie odcedzić i pokroić w paseczki, kiełki sojowe odsączyć z zalewy.
Do wieprzowiny dodać kiełki i grzyby i smażyć przez 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 16.02.2014 13:53
ciekawe połączenie
ben-ka 12.01.2014 13:16
Smakują mi grzyby mun nie tylko w chińszczyżnie:)
Iwusia 27.12.2013 23:00
ciekawa a propozycja
Seba 13.08.2013 10:07
bardzo fajna
RenataZ-et 05.08.2013 23:03
ciekawe połączenia
Krystyna32 23.03.2013 07:59
super danie
Ada-Gaba 18.03.2013 06:51
pomysłowe danie
Katarzyna59 19.12.2012 18:36
fajna
sara1 08.11.2012 11:44
ciekawe danie
IKrakowianka 25.10.2012 22:33
super pomysł
Norgiusz 28.07.2012 18:21
fajny przepis
zuzanna_z 27.06.2012 11:16
to uwielbiam
Dorota59 27.06.2012 05:58
brzmi pysznie
Reda 26.05.2012 22:10
pycha
Reda 26.05.2012 22:10
pycha
Rafał10 25.05.2012 11:06
uwielbiam dania z kiełkami ! to musi być pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak