Sposób przygotowania

Żółtka wraz z cukrem i masłem ubić za pomocą miksera. Do masy dodać ubite na sztywno białka i proszek do pieczenia.
Bakalie zalać wrzątkiem, a następnie odsączyć i wysuszyć, po czym wymieszać z mąką i dodać do ciasta.
Ciasto przełożyć do formy i piec w piekarniku nagrzanym do 200 C przez 35 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    szybki i pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika37

    spróbuję na święta
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    prosty i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny keksik
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne domowe ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentuje się smakowicie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Szybki i dobry :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !