Sposób przygotowania

Margarynę roztopić w rondlu. Roztopioną margarynę przestudzić. Jajka utrzeć z cukrem i solą, po czym dodać mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, margarynę, a także starta na tarce czekoladę. Morele odsączyć z zalewy. Foremki na ciastka posmarować odrobiną masła i oprószyć mąką, po czym wypełnić je w 2/3 ciastem. Na wierzch ułożyć morele. Ciastka piec w piekarniku w temperaturze 190C przez 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    brzmi bardzo zachęcająco :) super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo fajne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musza być pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też by smakowały.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    z morelami-pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !