Sposób przygotowania

Ser mielimy maszynką do mięsa. Przekładamy do garnka, dodajemy masło, jajka, cukier, cukier waniliowy i gotujemy. Budyń mieszamy z jedną szklanką zimnego mleka i wlewamy do gotującej masy. Ponownie doprowadzamy do wrzenia. Na końcu dajemy sok z wyciśniętej cytryny. Odstawiamy i chłodzimy. Tak przygotowaną masę możemy dać na upieczony biszkopt.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super serek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super musi być taka masa do ciast i babeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !