Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TUŃCZYKOWE CYTRYNY

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryny 2 sztuki
ser biały 150 gram
korniszony 2 sztuki
oliwki czarne 4 sztuki
sól 1/2 łyżeczki
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: TUŃCZYKOWE CYTRYNY

Cytryny przekroić na pół, wydrążyć, a miąższ pokroić w kostkę.
Korniszony pokroić w kostkę, połączyć ze zmielonym serem i rozdrobnionym tuńczykiem, następnie dodać pokrojone oliwki i cytrynę. Składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą.
Powstałym farszem wypełnić cytryny, a następnie wstawić do lodówki na 120 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 18.12.2013 07:17
Smaczna potrawa :)
romanrafal
romanrafal 03.11.2013 08:43
bardzo fajny przepis
Malgorzata549 06.09.2013 14:34
ciekawy przepis
Katarzyna59 23.07.2013 07:45
bardzo smaczne
ben-ka 22.05.2013 09:43
ciekawy pomysł.
Krystyna32 29.03.2013 17:24
bardzo dobre
Dorota59 23.02.2013 17:11
ciekawe
Ewelina38 11.01.2013 13:05
coś fajnego i ciekawego w smaku
IKrakowianka 09.01.2013 22:16
fajne :)
Wacław 03.11.2012 11:58
fajny przepis :)
RenataZ-et 22.09.2012 19:09
super
[email protected] 02.08.2012 20:58
pycha
[email protected] 02.08.2012 20:58
pycha
[email protected] 02.08.2012 20:58
pycha
[email protected] 02.08.2012 20:58
pycha
Dorian 17.07.2012 23:34
super
kate.500 16.07.2012 23:48
pycha
zuzanna_z 21.06.2012 12:08
ciekawe
fictor123 11.06.2012 08:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak