Sposób przygotowania

Kapustę młoda kroimy w paseczki i gotujemy na małym ogniu z dodatkiem liścia laurowego,pieprzu ziarenek i 1 kulki ziela angielskiego. Dodajemy starta na tarce marchewkę. Gotujemy . Na patelni rozgrzewamy masło i podsmażamy posiekaną cebulę. Dodajemy posiekaną kiełbasę salami. Ugotowaną kapuste odcedzamy i dajemy na patelnie .Mieszamy i podsmażamy. Doprawiamy pokruszona kostką warzywną i pieprzem do smaku .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pyyycha
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez dzisiaj gotowałam młodą kapustkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    napewno pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !