Sposób przygotowania

Szynkę pokrój w małą kostkę, zmiksuj z połową śmietany kremówki, chrzanem i ketchupem na mus, dopraw solą, pieprzem.
Żelatynę namocz w winie lub bulionie i rozpuść na parze. Przestudź i wymieszaj z kilkoma łyżkami zmiksowanej szynki. Następnie dodaj do reszty musu. Pozostałą kremówkę ubij na sztywno i wymieszaj z musem szynkowym. Musem napełnij małe miseczki, odstaw do lodówki na kilka godzin. Przed podaniem miseczki zanurzamy w ciepłej wodzie wyciągamy mus i ozdabiamy natka pietruszki i avokado

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    SUPER!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !