Sposób przygotowania

Ryby obtoczyć w jajku, bułce i usmażyć na złoty kolor na oleju.Usmażone ryby wyjąć .Wszystkie składniki na zalewę woda cukier ocet ziele angielskie i sól oprócz cebuli, umieszczamy w garnku i doprowadzamy do zagotowania.Cebulę kroimy w półksiężyce i dodajemy do zalewy ,gdy zacznie się gotować.Całośc gotujemy chwilkę odstawiamy do przestudzenia ryby umieszczamy w słoiku zimną zalewą zalewamy ryby i odstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pycha
  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nawet nie piszesz jaki gatunek ryby a to chyba nie wszystko jedno?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    bardzo dobra rybka może być mintaj
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    fajna bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !