Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na początku przygotowujemy wywar. Obieramy włoszczyznę, kroimy na kawałki i wrzucamy do garnka, dodajemy ziele angielskie, liść laurowy i ziarenka pieprzu. Dodajemy mięsko i zalewamy wodą. Na 1 średni kalafior będzie nam potrzebny ok 1 l wywaru.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    lubię takie kremy,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Bardzo pyszna;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dlaczego nie piszesz jakie mięso na zupę i ile ma go być ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !