Sposób przygotowania

Cienko pokrojoną cebulę przesmażyć na oliwie na jasnozłoty kolor, dodać roztarty czosnek, koncentrat, tymianek, liść laurowy i wino, gotować kilkanaście minut. Opłukane kawałki filetów posolić i posypać pieprzem, włożyć do rondla z wywarem i gotować 20 minut pod przykryciem. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    moja ulubiona rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowa i smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !