Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Włoszczyznę zalewamy zimną wodą. Dodajemy jeszcze rozkrojone po połowie pory. Wrzucamy również porcję rosołową i rozpoczynamy gotowanie z dodatkiem kostki rosołowej.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    oho, dawno ci u nas pomidorówki nie było, trzeba zrobić ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !