Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć i pokroić na kawałki. Cebulkę obrać i pokroić w talarki. Natkę pietruszki opłukać i drobno posiekać. Kiełbasę obrać ze skórki i pokroić w półplasterki. Na dno garnka włożyć smalec, przykryć pokrojonymi ziemniakami. Na ziemniakach ułożyć cebulę, kiełbasę i natkę. Przykryć znów ziemniakami. Dodać kolejną warstwę natki, cebuli i kiełbasy. Przykryć ziemniakami. Oprószyć solą i pieprzem. Przykryć i prażyć na niewielkim ogniu, aż do miękkości. Przed podaniem wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !