Sposób przygotowania

Liście szpinaku, sałaty i rukoli umyć dokładnie, odwirować w maszynce do osuszania roślin albo w ściereczce i porwać na kawałki. Dodać posiekany koperek i szczypiorek. Śmietanę wymieszać z majonezem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem- doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny. Przemieszaną zieleninę, zalać śmietaną i jeszcze raz przemieszać. Po 3/4 minutach sałatka gotowa jest do jedzenia. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    super połączenie,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szpinak na surowo?...ciekawie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapewniam, szpinak na surowo jest bardzo smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię szpinakowe dania...
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł ja uwielbiam dania z dodatkiem czosnku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smacznie się zapowiada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    lubię szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !