Sposób przygotowania

Mięso kroimy w grubsze plastry, by pośrodku można było zrobić nacięcie i kieszonkę. Delikatnie rozbijamy. Kieszonki z wierzchu i w środku nacieramy Kucharkiem.
Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy czosnek, natkę pietruszki, sól, mieszamy. Farsz wkładamy do kieszonek. Mięso , panierujemy w jajku i bułce... następnie smażymy z obu stron, na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    lilly_extreme

    dlaczego \"teściowej\" ? :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maxfighter

    PYCHA I DO SYTA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    znakomite-znam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajnie się nazywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    fajne i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Emilia25

    SMACZNE!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła nazwa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    ale popelina, teściowej?.............
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    trochę roboty, ale znam i polecam!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    trochę roboty, ale znam i polecam!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    dobra nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudia879

    nazwa bardzo zachęcająca:P
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra rekomendacja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co z farszem?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ciekawe nie tylko z nazwy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    ryzykowna potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !