Sposób przygotowania

Podgrzybki starannie oczyścić i wypłukać. Odsączyć z wody i pokroić na drobne kawałki. Cebulę obrać i posiekać w drobną kosteczkę. Do rondelka włożyć margarynę, dodać grzyby oraz cebulę. Dusić na małym ogniu, aż do momentu kiedy grzyby zmiękną. Do miseczki wbić jajka. Wlać do podduszonych grzybów i cebuli. Szybko wymieszać. Poczekać chwilę, aż się zetnie. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lepiej na maśle, smaczniejsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !