Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Przygotowujemy czekoladę. Ja tu użyłam prawdziwej czekolady z pomarańczową skórką. Czekoladę ścieramy na tarce na wiórki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszny, zabieram przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne cudo:)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super wyszło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super wyszło
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo kuszące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ile tego ananasa i po przygotowaniu jaki smak jest najbardziej wyczuwalny ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Jeżeli dodamy ananasa do bananow, to bedziemy czuc banana, a jak banany do ananasa, to ananasy. Zależy co lubimy. Jedna rada - przy duzej ilości ananasa będziemy wyczuwać takie male lekkie wlokienka. Nie każdy lubi cos takiego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !