Sposób przygotowania

Sałatę dokładnie opkłukać i osuszyć. Rozdrobnić na mniejsze kawałki. Lekko posolić i odstawić na 15 minut. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek. Z sałaty odcisnąć powstały sok i odlać. Dodać pokrojone jajka. Rzodkiewkę obrać, umyć i pokroić w plasterki. Dodać do sałaty. Następnie dodać śmietanę i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny. Podawać z ziemniakami i mięsem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !