Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w boczku z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 8 szt
żółty ser 8 plastrów
boczek wędzony 16 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w boczku z serem

Właczamy piekarnik aby nagrzał sie do 200 stopni celsjusza, a sami w tym czasie zajmujemy się parówkami.Obieramy je z osłonek i nacinamy nożem wzdłuż, nie docinając przy końcach, tak aby powstała kieszonka. W ową kieszonkę wkładamy po kilka kawałków sera. Owijamy tak przygotowane parówki plastrami boczku i spinamy wykałaczkami. Zapiekamy w piekarniku około 10 -15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 30.05.2012 15:16
fajny pomysł;)
Katarzyna56 25.05.2012 23:29
Fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak