Sposób przygotowania

Zeszklij drobno pokrojona cebule. Dodaj rozyczki kalafiora, pokrojonego ziemniaka, mleko, bulion oraz przyprawy. Doprowadz do wrzenia i nastepnie zmniejsz ogien i gotuj przez ok.30 minut. Zblenduj na kremowa mase. Pokroj ser w male kostki i poloz na wierzch kremu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam gęste zupy - kremy, fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takiej jeszcze nie jadłam, a chyba warto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !