Sposób przygotowania

Duży arbuz myjemy, kroimy na pół zygzakami. Wydrążamy wnętrze które może nam posłużyć jako napój orzeźwiający.Środek arbuza wycieramy i wykładamy umyte kiście dwóch odmian winogron,plastry cytryny, truskawki oraz pokrojone dowolne owoce np. brzoskwinie. Z boku wkładamy fantazyjnie łodyżki z liśćmi. Pamiętajmy o tym aby potrawa była w chłodnym miejscu oraz zabezpieczamy ją folią przed owadami.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    a w jakim celu owijamy to dookoła folią spożywczą?
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    żeby muszki się nie pchały
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    żeby muszki się nie pchały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    sałatka kolorowa i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo lubię takie sałateczki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !