Sposób przygotowania

Ogórki starannie umyć i obrać ze skórki. Obrane ogórki pokroić w cieniutkie plasterki. Lekko posolić, wymieszać i odstawić na kwadrans. Po 15 minutach odlać powstałą wodę. Dodać śmietanę i wymieszać. Doprawić do smaku cukrem, solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Dokładnie wymieszać. Podawać z ziemniakami oraz mięsem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Klasyczna pychota :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wojtek5

    wiosennie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    oj pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    zawsze mizeria sprawia radość dla kubków smakowych ;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !