Sposób przygotowania

Utrzeć oleji z cukrem dodając kolejno po jednym jaju. Dodać obie maki i proszek do pieczenia oraz aromat i wszystko wymieszać. Dodać sztywno ubitą pianę. Wlać do wysmarowanego olejem i wysypanego tartą bułką naczynia do pieczenia budyniu. Wstawić naczynie do dużego garnka z wodą. Gotować około półtorej godziny. Posypać cukrem pudrem z sita.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawy przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    może być pyszna, może kiedyś ją spróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    nie moze byc pyszna tylko napewno pychota moze kiedys bedzie okazja by ja sprobowac?
  • 2
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    na pewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !