Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z rabarbaru i skórką cytrynową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 0,5 kg
woda 2 l
skórka cytrynowa
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z rabarbaru i skórką cytrynową

Łodygi rabarbaru obrać z włókien, pokroić w kostkę i wrzucić do wody razem z skórką cytrynową. Gotować przez 15min. Dodać cukier do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 20.02.2013 20:03
pyszny
alaaa 22.11.2012 19:26
zimny w letnie upały smakuje wyśmienicie
kasiek 13.08.2012 21:49
pyszny jest taki kompocik do obiadku na świeżym powietrzu
anja3107 02.07.2012 12:15
super
ewaa 01.06.2012 19:49
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak