Sposób przygotowania

Karkówkę opłukać , pokroić na plastry o grubości 0.5 cm, lekko zbić każdy kotlet. Zrobić marynatę. Do oliwy wlać AIGAION OUZO,dodać obrany czosnek , pieprz zielony , przyprawę do karkówki . Składniki zmiksować. Do marynaty włożyć karkówkę na co najmniej 12 godzin do lodówki . Następnie wyciągnąć z marynaty , położyć na rozgrzanym grillu, grillować po ok 15 minut z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Pyszna karkówka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Smaczna karkówka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !