Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso rozkroić na pojedyncze, dośc duże kotleciki. Wino wymieszać z posiekanym czosnkiem, oliwą i sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Marynatą zalać mięso, przykryć i wstawić na 2 godz. do lodówki.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny przepis :) i piękne zdjęcia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    aż ślinka leci:) pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Dziękuję bardzo:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !